dissabte, 23 de maig del 2020

Gran resultat del Club Escacs Amposta al torneig de Monzón!

El Club Escacs Amposta ha dut a terme un excel·lent torneig aquesta tarda al XIII Torneig "Memorial Enrique Playán" de Monzón d'escacs online per equips. I es que el nivell de la competició ha estat altíssim.





El primer pas, de més mèrit, ha estat arribar a la segona fase, després d'acabar en cinquena posició al grup A de la fase preliminar.



El Foment ha estat el campió de grup, destacat amb 165 punts, però l'Amposta ha quedat a només 6 punts del club local, el Club Ajedrez Monzón que amb 128 punts ha estat 4t, i tan sols 5 punts per sobre del Club d'Escacs Tarragona que ha estat 6è amb 117 punts.

Els millors jugadors de l'Amposta en la primera fase han estat Pedro Zurano (37 punts), Xavier Aloy (22 punts), Pol Jordana (sub10, 22 punts), Joan Pujol (sub16, 21 punts) i Néstor Biosca (20 punts).

Després d'una hora de descans, a les 18:00, s'ha disputat la segona fase del torneig, on el nostre club ha competit amb equips replets de Grans Mestres i altres jugadors professionals.




I hem acabat en 7a posició, a només 5 punts del 6è classificat, el Monzón amb 114 punts i a 9 del 5è, l'Agrupación Artística Aragonesa amb 118 punts.

El podi l'han ocupat tres clubs catalans: El Santa Coloma de Queralt (amb qui hem competit aquest any a la lliga), el Club Escacs Valls i el Foment Martinenc.

En aquesta fase els jugadors més destacats del Club Escacs 'Amposta han estat Pedro Zurano (36 punts), Joan Pujol (sub16, 19 punts), Anselm Espuny (18 punts), Alejandro Sánchez Vacova (sub10, 18 punts) i Júlia Lisiewicz (sub16, 18 punts).

L'enhorabona a tots i agrair al Club Ajedrez Monzón la invitació per participar al seu torneig!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada