dilluns, 4 de maig del 2020

VIII Torneig Confinament: tercer ascens i debut de l'equip de l'Escola d'Amposta

Per tercera setmana consecutiva els resultats han acompanyat al Club Escacs Amposta i aquest passat diumenge 3 de maig el nostre club va assolir l'ascens a la tercera divisió de la Lliga Confinament per equips, que organitza @flancderei i @Cooltura Escacs.



A lichess.org, plataforma on es disputa al el torneig, es poden veure les estadístiques i els punts dels jugadors que van representar el nostre club:




El triomf s'ha de relativitzar perquè les categories es formen segons els equips que s'inscriuen a participar i el nivell és molt dispar, excepte a les primeres categories on ja porten moltes setmanes jugant (8 setmanes ara mateix) i el nivell no solament és equilibrat sinó també extremadament igualat. Així que és molt possible que el proper diumenge ja competirem a un grup on ens serà molt complicat aconseguir una bona classificació.



Però el que més volem destacar és el debut a la 8a divisió d'un altre equip del nostre club, integrat exclusivament per jugadors de la nostra escola d'escacs, de categoria sub14 o menys. De fet, la majoria de jugadors que participaven eren sub10.




El grup va ser molt i molt fort, però els nostres jugadors no es van fer enrere i van competir el millor que van poder. Ha estat una gran experiència i les properes setmanes millorarem les classificacions.


La setmana vinent competirem a la 3a i 8a divisió!



Agrair i felicitar a @flancderei @Cooltura Escacs l'organització i la seva dedicació en el torneig, setmana rere setmana durant el confinament!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada