diumenge, 31 de maig del 2020

Pedro Zurano i Pol Jordana, premiats al Torneig per equips de Monzón

A banda de la gran classificació del nostre club al XIII Torneig "Memorial Enrique Playán", dos jugadors del nostre club van rebre premis individuals: Pedro Zurano a l'absolut, i Pol Jordana al sub12.

Pol Jordana va empatar a 36 punts amb un altre jugador, pel que ha ocupat la 2a i 3a posició del podi, ja que no hi ha establert cap sistema de desempat per derimir la classificaicó final. El campió de la seva categoria va ser "Sergio galaxias", del Club Ajedrez Marcos Frechin (Saragossa) amb 38 punts.

Pedro Zurano (el qual surt acompanyat del seu fill Eric a la fotografia) va empatar amb 73 punts a la 4a i 5a posició. El campió absolut va ser el GM Xavier Vila amb 105 punts, de l'AE Santa Coloma de Queralt.

El premi és la figura d'un cavaller templari, ja que Monzón va ser una ciutat molt important per aquest orde de guerrer-religiós medieval. Com podeu veure a les fotografies, és una figura molt realista i molt bonica: un trofeu que tothom voldria lluir a casa seva!

De nou, emfatitzar el més sincer agraïment al Club Ajedrez Monzón la invitació per participar al seu torneig!