dimarts, 18 de juny del 2013

Ràpides per Festes d'Agost - El clàssic de Festes

Ja tenim data per la celebració del clàssic campionat de ràpides d'escacs per Festes Majors d'Amposta del 2013. Es jugarà el dilluns 12 d'agost a les 16:30 a la Plaça Ramon Berenguer IV, prop de la Lira Ampostina.


En aquesta ocasió, a més dels habituals premis individuals, s'entregarà un trofeu als millors equips, tot sumant els punts dels 3 millors classificats de cada club. Aquesta temporada també s'han jugat altres campionats similars com han estat la Copa de Fires i les ràpides dels Escacs a la Plaça.

El Clàssic de Festes és el campionat de ràpides per excel·lència d'Amposta, amb una llarga tradició i gran acceptació i participació de tots els jugadors de les comarques properes.


Partides ràpides a la Plaça de l'Aube a mitjans dels 80

Paral·lelament, per Festes Majors d'Amposta, també s'organitzaran altres actes com ara un campionat infantil i un campionat de semi-ràpides per celebrar els 65 anys de la fundació del Club Escacs Amposta.


1 comentari:

  1. Hi ha algunes novetats:

    La primera es que segurament no es jugui a la plaça sinó a l'interior del bar de la Lira Ampostina, ja que ens han oferit jugar-hi i gaudir de l'aire condicionat.

    D'altra banda, hi haurà més premis dels especificats inicialment al cartell. En el clàssic de festes hi ha trofeus per a les següents categories:

    1r, 2n i 3r Classificat individual

    1r, 2n i 3r Classificat per equips

    1r Classificat local

    1r Classificat major de 55 anys

    1r Classificat sub-16

    1r Classificat sub-12

    ResponElimina