dilluns, 18 d’agost del 2014

Clàssic de ràpides d'Amposta - 2014

Finalitzades les festes majors d'Amposta, procedim a explicar-vos com han anat les diferents activitats organitzades pel club. Començarem per la primera de totes, la del dilluns 11 d'agost, el clàssic campionat de ràpides d'escacs:


Disputat a la Plaça del Poador, gràcies a la col·laboració del bar musical "El Racó del Riu", es van aplegar un total de 42 jugadors, fet amb molt de mèrit si es té amb compte que es tractava d'un dilluns.



Després de 9 rondes, amb partides a 5 minuts finish, la classificació final del campionat de ràpides va ser:


El guanyador d'aquesta edició del clàssic de ràpides va ser per al jugador de l'Ampolla Llàtzer Bru (3r classificat en l'edició del 2013) seguit per Santi Añó del Peó Vuit de Roquetes i de l'ampostí Josep Ramos, millor jugador local. Cal remarcar que Llàtzer Bru i Santi Añó només van cedir dues taules, una de les quals va ser en la partida que els va enfrontar.


El jugador de l'Ampolla, Llàtzer Bru, amb la copa de campió

El millor jugador sub-18 va ser pel al rapitenc Carlos Celma i el millor sub-16 per a Diego Zafra, del Club Ajedrez Ruy López de Vinaròs, d'11 anys d'edat i tot un exemple de dedicació, bon joc i entrega.


Vista dels primers taulers en joc

El premi al millor veterà (majors de 55 anys) va ser per al jugador del Club Escacs Amposta Joan Machado, el qual està gaudint d'un excel·lent retorn als escacs després d'una dècada sense competir.


L'ampostí Joan Machado, amb la copa que l'acredita com el millor
jugador veterà (+55 anys) del campionat de ràpides

La classificació en l'apartat per equips (es sumaven els punts dels 3 millors jugadors de cada equip) va ser la següent: 1r Peó Vuit (20 punts), 2n L'Ampolla (18 punts) i 3r l'Amposta (17½ punts)


Millor equip del campionat, el Peó Vuit, de Roquetes

A l'inici del torneig, l'expresident del club Pepito Urquizú va fer la jugada inicial que obria el campionat i va rebre una placa d'agraïment i homenatge a la seva dedicació al club com a jugador (més de 30 anys) i pels seus 12 anys com a màxim representant de l'entitat.



El Sr. Pepito Urquizú amb la placa d'agraïment i homenatge
al seva dedicació i trajectòria al Club Escacs Amposta

Podeu veure fotografies de l'esdeveniment a la pàgina de  facebook  del Club Escacs Amposta i també al grup de  facebook  Ajedrez Maestrat y província.

Recordar finalment que el torneig era vàlid per al circuit d'escacs Maestrat-Terres de l'Ebre 2014 i per al circuit d'escacs ràpids de les Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada