dissabte, 27 d’octubre del 2018

El Club Escacs Amposta guardonat amb el reconeixement a l'organització d'activitats esportives a la Gala de l'Esport Ampostí 2018

El divendres 26 d'octubre de 2018 el Club Escacs Amposta va ser guardonada amb el reconeixement a una tasca d'esforç col·lectiu -organitzacions d'activitats esportives- durant la Gala de l'Esport Ampostí 2018, celebrada al Pavelló 3 (la pista coberta al costat de l'auditori).




El guardó es va atorgar pel conjunt d'activitats que la nostra entitat ha organitzat al llarg de l'any 2018 en motiu dels 70 anys de la fundació del club, entre les quals destaquen dues activitats de rellevància:


- El 5 de maig de 2018, i mitjançant la col·laboració amb el TEDx Amposta, la campiona del món d'escacs femenins, Anna Muzychuk, va oferir unes simultànies d’escacs (juga a la vegada diferents partides) contra 30 partides contra jugadors del Club Escacs Amposta i CE Masdenverge. En va guanyar 22 i en va empatar 8. Es va jugar a la plaça del mercat d’Amposta, amb molta visibilitat i espectadors. L’Anna Muzychuk va assolir un gran ressò fa uns mesos quan va renunciar a defensar el seu títol mundial perquè la FIDE va decidir organitzar el torneig a l'Arabia Saudí, un país que va obligar a les jugadores a complir unes estrictes exigències que vulneraven els drets de les dones. Va haver-hi un gran ressò mediàtic i a més del Canal Terres de l’Ebre també va venir TV3 a enregistrar un tall de la noticia.




- El 17 de juny de 2018 es va organitzar la festa provincial dels escacs de Tarragona, que va consistir en l’organització del campionat d’escacs llampec (partides de 5 minuts per jugador) absolut i del campionat d’escacs llampec sub12. Es van organitzar a l’auditori del pavelló firal i van aplegar 65 jugadors l’absolut i 23 el sub12. Ja jornada va finalitzar amb un dinar de germanor on la Federació Catalana d’Escacs – delegació de Tarragona va entregar els trofeus guanyats per jugadors i clubs al llarg de la temporada 2017/18.





Dintre la Gala de l'Esport Ampostí 2018 la nostra entitat va presentar candidats en altres categories si bé no va rebre la màxima distinció, però si que va servir per participar de la festa esportiva de la nostra ciutat:

- "Millor Esportista de base federat masculí d'esports individuals" (Alejandro Sánchez Vacova i Pol Jornada Nágera)


Alejandro Sánchez Vacova

 Pol Jornada Nágera


- "Millor Esportista de base federat femení d'esports individuals" (Marta Serra Mestre)


 Marta Serra Mestre


- "Reconeixement Treball de Base d'una entitat esportiva"


Finalment, recordar que el Club Escacs Amposta ja va aconseguir aquest reconeixement l'any 2015, el qual celebrem i agraïm a l'equip tècnic d'esports de l'Ajuntament d'Amposta no solament pel guardó, sinó també la seva feina i el seu gran suport a la nostra entitat i  a la resta de clubs esportius de la nostra ciutat.






   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada