dijous, 28 de març del 2013

Campionat per Equips 2013

El torneig que marca la temporada de qualsevol club d'escacs de Catalunya és el campionat per Equips. En aquest torneig, com qualsevol altre esport, cada club representa la seva ciutat i s'enfronta als equips de les ciutats veïnes, o a altres de la mateixa província segons vas ascendint de categoria. Les partides es juguen diumenge pel matí, a les 9:30, amb una hora i mitja de temps, més 10 segons d'increment per jugada, i el resultat final que obté  l'equip es determina amb les victòries (1 punt) i taules (empats, ½ punt) de cada jugador.

Donat que feia uns anys que no teniem equip el Club Escacs Amposta va començar des de la categoria més baixa: tercera provincial, concretament al grup III. Això implica que només es juga amb 4 taulers, és a dir, 4 jugadors per club. A segona provincial, per exemple, es juga amb 6 taulers, i a primera amb 8. A preferent i categories superiors es juga amb 10 taulers.

Els equips rivals van ser les poblacions més properes, molts d'ells filials. Els resultats i classificació final van ser els següents:


Amb el que l'any vinent el Club Escacs Amposta jugarà a 2a provincial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada