divendres, 22 de març del 2013

Copa de Fires 2012

Una vegada decidits a rellançar i recuperar el club, ja que els darrers anys no havia mostrat activitat, es fa optar per preparar un esdeveniment tradicional en els escacs ampostins com és el de realitzar un campionat de partides ràpides.


Tots els estius per Festes Majors d'Amposta, el club celebra un campionat de partides ràpides molt apreciat pels jugadors de la comarca. És un acte d'un gran atractiu tant visual com d'intensitat per als jugadors. Donat que les Fires que se celebren a Amposta al mes de desembre són com unes segones festes majors per a la nostra ciutat, es va decidir organitzar aquest acte invitant a tots els clubs amb els quals es va poder contactar.

És així com va néixer la... COPA DE FIRES 2012


L'acte va servir, al mateix temps, per presentar la nova seu social de joc del Club Escacs Amposta als socis, ja que la seu de la biblioteca es destinarà a l'Escola d'Escacs del club i a fer-hi les sessions d'entrenament específic.


Inicialment era una incògnita l'acceptació del campionat, ja que era la primera vegada que s'organitzava i se celebrava al bell mig d'un pont festiu... Però les expectatives van ser desbordades des del primer moment! Per a la satisfacció de tots van venir jugadors de Masdenverge, La Ràpita, Roquetes, Tortosa, ... En total van participar 34 jugadors.


La classificació va ser:

1r Classificat - Santi Añó (Peó 8)

2n Classificat - Robert Roiget (Masdenverge)

3r Classificat - Anselm Espuny (Masdenverge)

1r Local (#5) - Agustí Luna (Amposta)

Millor sub 16 (#10) - Carlos Celma (La Ràpita)

Millor sub 14 (#21) - Joel Ferragut (La Ràpita)

Millor sub 12 (#27) - Montse Ferrer (Tortosa)

Millor sub 10 (#24) - Marc Guardia (La Ràpita)


A més a més, a l'inici del campionat, es va aprofitar per homenatjar un dels fundadors del Club Escacs Amposta, el Sr. Felip Luna Escrihuela, en agraïment a la seva dedicació i tots els anys de participació en les activitats del club. A nota d'anècdota, com si fos una aclucada d'ull del destí, va ser el seu fill Agustí el millor jugador local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada