divendres, 22 de març del 2013

Campionat Social 2012/2013

Un dels actes més importants que celebra el Club Escacs Amposta, des de sempre, és el campionat entre els socis del club.


El seu objectiu és el de preparar-nos per al campionat per equips, la competició per excel·lència del club durant la temporada.

Aquesta era la primera vegada que jugàvem a escacs de forma "oficiosa" o "formal" a la nova seu, és a dir, amb partides de competició de llarga duració (més d'una hora per cada jugador) que requerien la màxima concentració en cada moviment de les peces. El soroll de bar no suposar un gran impediment, però si que va resultar un pèl incòmode en certs moments.

El sistema d'emparellaments escollit va ser un suís a 5 rondes i el temps de les partides 1 hora finish o 1 hora + 30 segons/jugada d'increment, segons la disponibilitat dels jugadors i de rellotges. Van ser 12 els jugadors que es van apuntar, tot un èxit i una satisfacció per a tots. 


L'horari per a les partides era dissabte a partir de les 16:00 o les 16:30, si bé es va ser flexible i van haver-hi diverses partides que es van jugar entre setmana i fins tot van haver-hi rondes que algun jugador no va ser aparellat perquè li era impossible venir a jugar aquella jornada. 

Els tres primers classificats al final de les 5 rondes van ser:

1r Classificat - Josep Ramos, 4 punts

2n Classificat - Agustí Luna, 3½ punts

3r Classificat - Josep Puig, 3½ punts


I aquesta va ser la classificació final:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada