dimarts, 25 de febrer del 2020

Amposta acull per tercer any consecutiu la darrera jornada de la fase prèvia a Terres de l'Ebre del Campionat de Catalunya d'Escacs d'Edats

La nostra ciutat acollirà una edició més la jornada de cloenda del Campionat de Catalunya d'Escacs d'Edats, fase prèvia a Terres de l'Ebre.

La sala de joc serà l'annex al poliesportiu, al qual s'accedeix pel carrer França. La prova aplegarà un centenar de jugadors que competeixen al campionat d'edats més rellant de la Federació Catalana d'Escacs i també a la prova de la Lliga Territorial d'Escacs que organitzen els consells esportius de les Terres de l'Ebre.






Els nostres jugadors competiran les dues rondes per ocupar les primeres places de la classificació.

A sub08 l'ampostí Climent Ferré lidera la classificació, però el segueixen de prop els seus companys Biel Falcó, Miquel Jordana i Gerard Tallada, entre altres:



A sub10 el nostre club té 5 jugadors entre els 6 primers. Alejandro, Pol i Júlia tenen 3 punts, Guillem i Josep Marsal 2½ i Marta Serra amb 2, entre altres:




I finalment a sub12 els ampostins més destacats, i amb opcions a tot, són Lázaro Navarro (3 punts), Ian Porres () i Aina Trullenque (2 punts), entre altres:



A més, per a l'organització d'aquesta jornada contem amb el patrocini de la "Granja Ferré" una empresa local amb vinculació passada i present amb el Club Escacs Amposta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada