dissabte, 29 de febrer del 2020

Grans resultats del Club Escacs Amposta al campionat d'edats de Terres de l'Ebre

El dissabte 29 de febrer Amposta ha estat seu del Campionat de Catalunya d'escacs per edats, fase de Terres de l'Ebre, organitzat per la Federació Catalana d'Escacs. Aquest torneig aplegava les categories del sub12, sub10 i sub08 de la nostra demarcació. La jornada (composta de dues rondes) va anar precedida per les disputades a Torre de l'Espanyol (Ribera d'Ebre) i Roquetes (Baix Ebre). A més, el campionat coincidia amb al Lliga Territorial d'escacs que organitzen els consells esportius de Terres de l'Ebre, que per segon any consecutiu no s'han organitzat conjuntament (tots els jugadors de la mateixa categoria en un mateix grup) però sí simultàniament en una mateixa seu.

El triomf més destacat a estat a la categoria sub08, on Climent Ferré s'ha imposat amb 6 punts de 6 possibles. Al tercer escalafó del podi l'ha acompanyat Biel Falcó, amb 4 punts. El segon lloc ha estat pel rapitenc Jon Pastor, amb 5 punts.


Amb Climent, és el tercer any consecutiu que un ampostí es proclama campió de sub08, després d'Alejandro Sánchez l'any 2018 i Josep Marsal l'any 2019.




A la categoria sub10 els jugadors del Club Escacs Amposta també van tenir una destacadíssima participació, amb el segon i tercer lloc del podi: Alejandro Sánchez va ser segon i Pol Jordana tercer. El campió va ser el jugador del  CE Tortosa Xavier Mompel, que va fer ple de victòries.



A més, valorem moltíssim que hem col·locat 6 jugadors entre els 10 primers classificats.




Finalment a la categoria sub12, on teníem menys representants, Lázaro Navarro i Ian Porres es van quedar a les portes del podi, al ser 7é i 8é respectivament. 




Cal felicitar als tres jugadors que van ocupar al podi: David Teply (Ruy López)  i dos jugadors del Peó Vuit: Bernat Térmens i Eloi Mestre.







La jornada va comptar amb el patrocini de la Granja Ferré, que va oferir una oferta especial de la dotzena d'ous a 1€.







El més sincer agraïment al nostre patrocinador i a la regidoria d'esports de l'Ajuntament d'Amposta per la presència dels seus dos regidors i per la cessió de l'annex al poliesportiu per poder dur a terme l'activitat.





   







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada