dimecres, 30 de juliol del 2014

Circuit d'Escacs Ràpids Maestrat - Terres de l'Ebre

Com ja va succeir l'any passat, el Club Escacs Amposta forma junt amb els clubs d'Alcalà de Xivert, Benicarló, Masdenverge i Vinaròs un circuit de ràpides on es donarà un trofeu als jugadors que hagin assolit una millor puntuació en els diferents campionats.

Cartell del circuit Maestrat - Terres de l'Ebre 2014
Fotografia encapçalament: Ermita de Vinaròs (Cedida per Joaquin Bort Cervera)


Les classificacions es podran seguir pel grup de  facebook  Ajedrez Maestrat y provínciaEl circuit està ideat i coordinat pel vinarosenc Carlos Albert Magro i organitzat pels clubs d'escacs que hi participen.

Sobre la puntuació, es computaran quatre torneigs com a màxim. És a dir, si algú juga els cinc campionats, només se li computaran les seves quatre millors puntuacions. A més, el sistema de puntuació varia lleugerament respecte a l'any passat: el primer classificat obtindrà 40 punts, 39 per al segon classificat, i així successivament fins el número 40 i següents que puntuaran 1 punt cadascun. D'aquesta forma s'evita que els torneigs que tinguin més participants tinguin més importància que aquells que siguin menys jugadors.


Aquest circuit és paral·lel al nou Circuit d'Escacs Ràpids de Terres d'Ebre i, de fet, les proves de Masdenverge i d'Amposta computaran per ambdós circuits.

Així mateix, recordeu que també hi ha una entrada al blog on es recullen els diferents campionats de ràpides a les comarques properes d'aquest estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada