dilluns, 26 de febrer del 2018

II Concurs de fotografia, temporada 2018, del Club Escacs Amposta: #FotoEscacs2018




BASES

1. El concurs fotogràfic està destinat als pares, mares i jugadors majors de 18 anys del Club Escacs Amposta i d’aquells clubs que competeixin contra el Club Escacs Amposta a les diferents competicions que es celebrin durant l’any 2018.

2. Hi ha dues categories o modalitats de fotografia:
a. Fotografia al natural.
b. Fotografia artística.

3. Les fotografies de la categoria al natural seran aquelles on apareix un o més nens del Club Escacs Amposta o la d’altres Clubs jugant a escacs, o aprenent escacs, o realitzant una activitat directament relacionada en la pràctica dels escacs. La fotografia es mostrarà tal i com s’ha efectuat, sense aplicar filtres d’imatge ni retocs.

4. Les fotografies de la categoria artística tenen temàtica lliure. L’únic requisit es que tinguin inspiració en el món dels escacs. Poden ser fotografies de qualsevol activitat sempre i quan hi aparegui un o diversos elements que es puguin relacionar amb el món dels escacs. En aquesta categoria es podran aplicar els filtres d’imatge o d’edició fotogràfica que el participant consideri convenient (photoshop, etc.).

5. Hi haurà un premi per cada categoria.

6. Cada participant pot presentar totes els fotografies que consideri oportú però el jurat només en valorarà 5 en total. El participant haurà de dir quines 5 presenta 10 dies abans de què el jurat falli el concurs. En cas contrari, s'agafaran les 5 últimes presentades.

7. Per participar s’ha d’enviar la imatge en una resolució mínima de 640x800 píxels i un pes mínim de 500 Kb i un pes màxim de 5 Mb al correu electrònic del club (club.escacs.amposta@gmail.com) amb el concepte “Concurs foto escacs amposta 2018” especificant:
- Títol de la foto
- Nom de l'autor
- Telèfon i/o correu electrònic de contacte
- Categoria on vol ser inscrita (documental o artística)
- Breu explicació del contingut de la fotografia (en la categoria artística, si l’autor ho considera oportú)
8. Un membre del jurat no podrà votar la seva pròpia/es foto/s ni la fotografia de la seva parella/fill però sí fotos fetes per altres membres del jurat.

9. Les fotografies s'hauran de presentar abans del dia 31 de desembre de 2018 a les 23:59 h.

10. Entrega de premis: Després de l'entrega de trofeus del Torneig de Nadal d’escacs infantil que se celebra a Amposta en una data per decidir a principis de gener de 2019.

11. El jurat es reserva el dret d’eliminar del concurs aquelles fotografies que pel seu contingut consideri inapropiades.

12. La decisió del jurat es considerarà unànime i inapel·lable.

13. Les fotografies s’etiquetaran a les xarxes socials amb el hashtag #FotoEscacs2018

14. El Club Escacs Amposta es reserva el dret d’utilitzar les fotografies en les seves xarxes socials o per la confecció de cartells d’activitats d’escacs que organitzi.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada