dijous, 21 de març del 2019

Balanç dels equips del CE Amposta a la Lliga Catalana d’Escacs 2019

Finalitzada la Lliga Catalana d'escacs, temporada 2019, és hora de fer balanç dels resultats dels nostres equips:


Amposta A: 7è classificat del grup IV de segona divisió catalana

Amposta B: 8è classificat, i descens, del grup II de primera territorial TGN

Amposta C: 6è classificat del grup II de segona territorial TGN

Amposta D: 3r classificat del grup III de tercera territorial TGN

Amposta E: 5è classificat del grup III de tercera territorial TGN




Els resultats no han estat massa positius i només l'equip A i el D i E han assolit els seus objectius. El primer equip volia la permanència, i de no ser per les 4 primeres jornades s'hagués assolit amb tranquil·litat. El D i E eren de formació de base, i s'ha complert.



El B cercava la permanència a primera territorial, però la baixa de jugadors respecte la temporada anterior, l'increment de nivell dels equips de la categoria i les necessitats de l'A, l'han deixat molt mermat. S'han complert els pitjors pronòstics, però l'esport és així.




L'Amposta C, que debutava a segona territorial, s'ha salvat perquè al grup hi havia un vacant i, a la ronda 2, va haver-hi una renúncia. Excepte aquests dos matxs (que no es van disputar) es van perdre tots els partits. La categoria era molt forta per a jugadors novells. I més quan les necessitats de A i B estiraven els jugadors de la llista cap amunt. 



La temporada vinent ajustarem millor els equips a les nostres necessitats. Som un club formador de base i buscarem quadrar la geometria sempre complicada de Competició + Equip + Base + Jugadors


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada